Verwennerij

Tijdens de voorbereiding op een van mijn evenementen, heb ik het woord “verwennen” ingevoerd in de zoekbalk van websites met afbeeldingen in de verwachting dat ik plaatjes zou ontdekken met de heerlijke energie van verwennerij en genot.

Tot mijn verbazing zag ik in plaats daarvan beelden van ziekte, pijn, angst, ongemak en de verzorging die in deze situaties geboden wordt.

Wanneer zijn we vergeten dat we ons lichaam onder alle omstandigheden kunnen verwennen? Wanneer zijn we vergeten dat het iets is dat meer lichtheid, vreugde en een grotere en gelukkigere werkelijkheid voor ons en ons lichaam zal creëren?
Helemaal als we bereid zijn om het te kiezen niet alleen als we al met fysieke klachten zitten, maar regelmatig gewoon voor vreugde, voor plezier en omdat ons lichaam erom vraagt zonder dat het hoeft te gaan schreeuwen?

Dat laatste is de benadering van Access Consciousness. Wat als we problemen niet hoeven op te lossen, maar ze kunnen voorkomen door elke dag te kiezen voor wat licht, plezierig en een bijdrage voor ons is? Hoe blij en gelukkig zou je lichaam zijn als momenten van zorg en verwennerij een vast onderdeel van je leven waren?

Voor mij persoonlijk heeft Access hierin veel veranderd en echt mijn ogen geopend. Ik realiseerde me eindelijk wat mijn lichaam met me communiceerde! Het feit is, dat na negen jaar Access, mijn lichaam niet erg bescheiden is bij het kiezen van mogelijkheden om te genieten van verzorgende, weldadige, heerlijke en bijdragende energieën, zoals massages, fysieke processen of andere energiesessies, schoonheidsbehandelingen, pedicures, manicures of gewoon een half uurtje ontspannen in de zon.

Hoe anders zou ons leven zijn als het verwennen, verzorgen en ontvangen van ons lichaam onze prioriteit had?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *