Nederlands

Ivana Faber is geboren in Tsjechië waar zij na haar jeugd een studie bouwkunde heeft afgerond en enige tijd bij een ontwerpbureau heeft gewerkt. Haar toenemende belangstelling in diverse natuurlijke levensstijlen bracht haar echter naar Nederland waar zij enkele jaren geleden kennismaakte met een toen nog relatief nieuwe modaliteit: Access Consciousness®. Haar leven begon daarna snel, positief en dynamisch te veranderen en zij koos om Bars facilitator te worden en verder te onderzoeken wat er nog meer mogelijk is met deze modaliteit.

In de afgelopen jaren heeft Ivana veel kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Acces Consciousness® in Nederland, onder meer door vele classes te hosten en door andere (internationale) facilitators uit te nodigen. Haar classes, calls en evenementen zijn licht en aangenaam en Ivana beleeft veel plezier aan het leveren van een bijdrage aan de veranderingen en vernieuwingen bij de deelnemers. Zij doet dit op geheel eigen wijze en door haar ervaring en kennis in te zetten op het gebied van onder meer voeding, creatie, creativiteit, familie en bedrijf.

Ivana is naast haar drukke bestaan als succesvol Certified Facilitator van Access Consciousness®, ook echtgenote en moeder van twee jongens.
“Alles gaat zo veel makkelijker met Access en ik zie mijn gezin dan ook als een enorme bijdrage en verrijking van mijn leven. Wat ik heb ontdekt in verschillende classes van de oprichter en mede-ontwikkelaar van Access Consciousness®, Gary Douglas en Dr. Dain Heer, en in samenwerking met verschillende facilitators, is dat Access® nog veel meer te bieden heeft voor mijzelf en voor iedereen die bereid is om voor verandering te kiezen”.

Ben jij ook toe aan meer:

– bewustzijn, gemak, vreugde en ruimte
– verbinding met je lichaam
– gezondheid
– betere relaties
– inzicht in hoe deze realiteit functioneert
– inzicht in je financiële situatie

Kies dan voor een van de vele Access-trainingen, Access-behandelingen of Coachingssessies bij Access Ivana.