3 daagse body class

Gary Douglas en dr. Dain Heer creëerden de Access Body Class. Het wordt gefaciliteerd door gecertificeerde Body Class Facilitators om verbale processen en hands-on lichaamswerk te verkennen die de spanning, weerstand en het ongemak van het lichaam ontsluiten door energie dynamisch te laten verschuiven.

“Je moet bewustzijn hebben met je lichaam of het verandert het niet helemaal. Zonder bewustzijn zul je fysiek in de beperkingen trappen die andere mensen realiteit noemen.”
Gary Douglas

De Access Body Class is ontworpen om een ​​dialoog op gang te brengen en een verbondenheid met jouw lichaam te creëren waarmee je van jouw lichaam kunt genieten in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je begint om de manier te veranderen waarop je je verhoudt tot je lichaam, begin je te veranderen hoe je je verhoudt tot alles in je leven.

Wat weet jij over lichamen?

Heb je een talent en het vermogen om te werken met lichamen dat je nog niet hebt gebruikt? Of ben je een lichaamswerker – massagetherapeut, chiropractor, arts of verpleegkundige – op zoek naar een manier om de genezing die je voor je cliënten kunt faciliteren?

Kom met ons spelen en begin te ontdekken hoe je met lichamen kunt communiceren en je ertoe verhouden, inclusief die van jezelf, op zoveel nieuwe manieren.

Investering: €1.800
Kinderen t/m 15 jaar gratis, 16, 17 jaar 50%

Pre-reqs: Bars en Foundation