Testimonials Foundation class

 • Mijn lichaam voelt sterker en lichter….natuurlijk door het vertrek van zware en energiezuigende entiteiten
  Het is niet meer zo een kermis in mijn hoofd.

 

 • Iemand, vroeg me hoe de Foundation was. Hieronder volgt mijn antwoord: Intensief, overweldigend. Had het eerst niet in de gaten. Voel me heel groot nu. Raar maar ook fijn gevoel. Er zit een soort kalmte over me heen. Wauw dus 🙂

 

 • Ik heb eigenlijk geen woorden voor de verschuivingen die plaats hebben gevonden. Het waren 4 heerlijke dagen waarin van alles gebeurde, waarin steeds meer ruimte kwam, waarin het inzichten regende, of waarin ik me heerlijk heb gevoeld….. Maar het grootste geschenk zat aan het eind… in de laatste clearings ging voor mij een heel nieuw universum open waarvan ik het bestaan niet had vermoed….

 

 • Zo blij dat ik de energie van deze klas gevolgd heb en het vliegtuig heb genomen
  Dank jullie wel allemaal voor jullie bijdrage,voor jullie kwetsbaarheid,voor jullie openheid en bereidheid om te delen en te helen,te erkennen en te kiezen. Wat is er nu nog meer mogelijk?
  Morgen keer ik met meer ruimte en gemak terug,met erkenning van de bijdrage ik ben. Benieuwd naar wat wil gecreëerd worden…
  Ivana, je deed het geweldig! Dank je, we zien elkaar vast weer!

 

 • Foundation Mei 2017:

Ivana nam ons mee op een spannende reis die Foundation heet. De foundation is een cursus waar je eindelijk begint te begrijpen hoe je in elkaar zit! Het was verrassend, herkenbaar, uitdagend, ontspannend en heel gaaf! Ivana deed het op een hele lichte, vrolijke manier en was altijd daar waar nodig. De groep was ook heel fijn en dynamisch en we leerden veel van elkaar. We hebben veel tools gekregen om mee te spelen en ik ben benieuwd wat er vanaf nu allemaal nog meer mogelijk is! Heel erg bedankt Ivana J

Elvira

 

 • 25 – 28 mei jl. deed ik de Access Consciousness Foundation bij Ivana Faber. Wat een ruimte is deze vrouw, en wat een waarneming heeft zij! Wat mij opviel was dat zij met een enorme snelheid mensen kan faciliteren, waardoor er – in elk geval bij mij – heel veel in energie ging verschuiven. Ik heb nu eindelijk, zonder angst voor oordeel van mezelf en anderen, helderheid in wat ik WERKELIJK wil. Ik ben onwijs dankbaar

Erika