Access Body work

Om bijvoorbeeld je immuniteit een boost te geven of een pijnlijk gebied te verlichten kun je een van de vele Lichaamsbehandelingen (Body Work) met de tools en processen van ACCESS CONSCIOUSNESS® boeken.

Een greep uit de behandelingen:

MTVSS – de immuniteitsbooster – een dynamisch en hands-on proces om het immuunsysteem te activeren en herstellen.

Ondersteuning bij pijn en blessures – een behandeling om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel op en in het lichaam terug te draaien, een dynamisch proces waarbij het lichaam toelaat ervoor te kiezen om te helen.

Access Energetic Facelift® – een zeer effectieve methode voor vernieuwing van de huid, cellen en onderliggend weefsel. Zie er frisser en jonger uit en ontspan door een zachte aanraking.

Restoration of Communion with Earth® – een aangenaam lichaamsproces met als doel dat je lichaam meer in contact met de Aarde komt. Deze zeer ontspannende behandeling zorgt ervoor dat je weer kunt ‘aarden’ en dat je afrekent met dat onbestendige gevoel.

 En nog veel meer!
Een sessie duurt ongeveer 60-90 minuten, bij kleine kinderen 30 minuten.
Om een afspraak te maken of voor meer informatie, stuur een bericht naar accessivana@gmail.com of bel met 072 520 46 47.

Houd de Facebookpagina van Access Ivana goed in de gaten: regelmatig worden er verschillende Access body proces opleidingen inclusief Access Energetic facelift class aangeboden.

Uiteraard is het ook mogelijk om een lichaamsproces van jouw keuze in een privé setting te leren.

Mail of bel als je hier belangstelling voor hebt.