Access Bars class

Zin in wat positieve verandering in je leven?
Loopt je hoofd soms over en lijkt het af en toe allemaal (te) veel?
Kan je wat meer rust en ontspanning gebruiken?

DAT KAN!

Met de Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam.
Het zorgt voor het loslaten van oude gedachten en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan.

Wat voor positieve bijdrage kunnen de bars zijn voor jouw leven?
Doe mee met deze fijne 1-daagse training en ervaar het zelf!

 

Facilitatie: Ivana Faber, CF
Datum: 11 november 2023
Tijd: 10:00 t/m 18:00
Locatie: Alkmaar

Investering: €380,- bij herhalen 50%
Kinderen t/m 15 jaar gratis, 17 en 18 jarige betalen 1/2 prijs

Meer informatie: accessivana@gmail.com, 0618 728 162

Lijkt het jou fijn om overtollige bagage los te kunnen laten, maar ook al die aannames, overtuigingen en misschien wel angsten die je belemmeren om elke dag met nieuwsgierigheid en onbevangenheid te beginnen?
Of heb je al een ACCESS BARS® behandeling gehad en ben je zo enthousiast en nieuwsgierig dat je graag meer wil weten, delen en ervaren?

Wat voor positieve bijdrage kunnen de bars zijn voor jouw leven?
Doe mee met deze fijne 1-daagse training en ervaar het zelf!

Doe dan mee met deze fijne eendaagse class!

 

Waaruit bestaat een ACCESS BARS® class?

  • Je ontvangt een BARS® handleiding en een instructiekaart met foto’s zodat je met dit geheugensteuntje gemakkelijk ook zelf een sessie kunt geven.
  • Tijdens de class ontvang en geef je twee BARS® Daarbij ontvang je uiteraard volledige uitleg en toelichting en natuurlijk is er ruim gelegenheid om vragen te stellen.
  • We kijken een kort filmpje met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer – grondleggers van Access Consciousness®
  • Je leert mensen kennen die net als jij een BARS® class hebben gevolgd (heel handig om later BARS® mee te oefenen tijdens zogenaamde ‘swaps’).
  • Je ontvangt aan het einde van de dag een certificaat van deelname waarmee je meteen anderen een behandeling mag geven.
  • Deelnemers van de classes ontvangen gratis een geluidsopname van de BARS® class zodat je niets hoeft te onthouden of op hoeft te schrijven. Alles dat behandeld wordt, inclusief antwoorden op vragen en alle handige tools die ter sprake komen, kun je dan op je gemak later nog eens terugluisteren.
  • Thee, koffie, sap, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen staan de hele dag klaar. Je zorgt zelf voor een lichte lunch, ervaring laat echter zien dat lichamen niet veel trek hebben op een dag wanneer je intensief met energie lichaamswerk bezig bent.
  • Een BARS® class is altijd een heel gezellig gebeuren en je gaat gegarandeerd heerlijk ontspannen en gevitaliseerd  weer naar huis.

De ACCESS BARS® class is eveneens een mooie aanvulling voor therapeuten en coaches die deze behandeling willen geven in hun praktijk.