Het geschenk van aanraking

Een aanraking is iets heel fascinerends voor mij en tegelijkertijd iets dat deze realiteit helemaal aan de kant heeft gezet. En dit terwijl onze lichamen verlangen naar aanraking. Ze zijn er dankbaar voor, ze kunnen hierdoor ontspannen en transformeren wat hen beperkt. Facilitatie door aanraking is aangenaam en gemakkelijk voor hen.

Dit is iets wat ik altijd heb geweten en wat veel toegankelijker en natuurlijker is geworden met de processen van Access. Het is alsof er een nieuw universum is geopend; een universum waar lichamen kunnen ontvangen, waar het mogelijk en wenselijk is om aan lichamen bij te dragen.

Hoe geweldig zoals de lichamen met elkaar communiceren, hoeveel informatie en gewaarzijn ze doorgeven. Het blijft me verbazen hoe lichamen elkaar ondersteunen, elkaar helpen en een ruimte creëren van zorg, aandacht, dankbaarheid en verandering.

Een nieuwe ruimte die kan worden gedeeld door aanraking.

Onze lichamen zijn gemaakt om aan elkaar bij te dragen en aanraking is een natuurlijke fysieke manifestatie van onze interactie. Of het nu gaat om af en toe een knuffel, een schouderklopje, je hand schudden bij het begroeten, strelen, plagen, kietelen of een massage: aanraking is een natuurlijk en onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven.

Als we vergeten hoe belangrijk en aangenaam een aanraking voor ons is, verliezen we het contact met ons aangeboren vermogen om verlichting en plezier te brengen, zowel voor ons eigen lichaam als die van degenen die dicht bij ons staan.

Aanraking is vaak precies wat nodig is om ons humeur te veranderen, welzijn te faciliteren of diepere emoties te ontgrendelen die kunnen worden losgelaten.

Het is verbazingwekkend om waar te nemen hoe lichamen zich openen onder een aanraking en de lagen ontgrendelen die in het lichaam verborgen zijn. Het draagt ​​een diepere verbinding met de geheimen van het leven en een gevoel van diepe dankbaarheid voor dit magische geschenk met zich mee.

Het opnieuw ontdekken en ontwaken van dit vermogen om aan te raken, kan een van de eenvoudigste en mooiste geschenken zijn voor ons eigen lichaam en voor die van onze dierbaren.

Wat geweldig om lichamen toe te staan ​​zich open te stellen voor verandering en om datgene te laten gaan wat niet meer werkt en niet goed voor hen is.

Wat als aanraking een van de geschenken is die we tot onze beschikking hebben? Hoe vaak schenk je het aan je lichaam?

Van welke aanraking geniet jij het meest?
Welke aanraking zou een bijdrage zijn voor jouw lichaam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *