Een avontuur

Gisteren, drieëntwintig jaar geleden, stapten mijn toenmalige vriend, zijn zus en ik op een bus in Praag die ons op 4/4 2000 afzette in Amsterdam aan de Nassaukade, en zo bevond ik me in een land waarvan ik toen nog geen flauw idee had, dat ik het voor de rest van mijn leven mijn nieuwe thuis zou noemen.

De eerste elf jaar hier waren helemaal niet gemakkelijk… mij en mijn lichaam vertrouwd maken met een ander klimaat, een andere cultuur, een totaal andere mentaliteit en een vreemde taal kostten vanaf het begin veel moeite.

Twaalf jaar geleden verscheen er echter op mijn pad iets dat ongekende lichtheid bracht in al deze gebieden, iets dat ik tot dan toe had gemist en waar ik ongetwijfeld om vroeg:

Ik maakte kennis met de nieuwe modaliteit Access Consciousness, die toen langzaam op gang kwam in Europa, en begon de tools ervan te ontdekken en te onderzoeken.

En ik begon het supergoed te doen met Access. In eerste instantie kwam mijn creatie op gang… Ik genoot ontzettend van het organiseren van trainingen voor anderen en het faciliteren van mijn eigen classes, en met innerlijke voldoening kwamen andere relaties en gebieden van mijn leven in balans.

Access trok veel nieuwsgierige mensen en tot mijn grote verbazing kwamen er toen zelfs mensen helemaal uit Duitsland en België naar mijn cursussen in Alkmaar.

Dankzij het feit dat ik het geluk had om Access zoveel jaren geleden al te ontmoeten heb ik een prachtige kans gecreëerd om in 2018 de eerste drie Foundations in Tsjechië te faciliteren.

De allereerste was ook in april en binnenkort vier ik dus niet alleen mijn 23 jaar in Nederland, maar ook vijf jaar dat ik Access in Tsjechië faciliteer.

Een geweldige reis waar ik nog steeds enorm dankbaar voor ben en die constant meer creëert voor degenen die ik erop ontmoet.

Verrijkt met veel ervaring, drie eigen boeken over Access in het Tsjechisch, waarvan we er één ook in het Nederlands hebben vertaald, en heel veel mooie contacten, wil ik iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft deelgenomen aan dit ongelooflijke avontuur.

Wat is er nu echt mogelijk?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *