“Boe!” is niet wat ze meestal zeggen

Copy of Copy of Copy of bars & body covers-2.pngGisteren heerlijk lichaamswerk uitgewisseld met een vriendin. Ze had het gevoel niet helemaal in haar lichaam te zijn, waardoor ze lastig tot het nemen van beslissingen kwam. En hoewel ze weet dat ze veel creatie potentieel heeft en een heleboel ideeën, bleek het lastig om dingen echt te beginnen en projecten op te starten. Het zat niet mee.

 

Hmmm…

 

Misschien een entiteit die geen zin heeft in creatie en de dingen liever klein houdt?

 

Ja, er waren er een paar. Na een aantal specifieke clearings vertrokken ze zonder moeite De energie in haar lichaam en in de kamer veranderde helemaal. Het waren op zich hele fijne entiteiten die probeerden te helpen, alleen niet op het meest behulpzame manier.

 

Hoe vaak heb ik dit al niet meegemaakt?

 

Ik ben heel dankbaar voor de pragmatische en praktische tools van Access Consciousness die mij in staat stellen om deze energieën op een simpele en uiterst efficiënte manier te faciliteren.

 

Nooit geweten dat ik hier de capaciteiten voor had en ik ben heel blij met de helderheid en het inzicht dat dit vaak geeft in sessies. Het verrast me nog steeds hoe gewaar ik ben en hoeveel gemak er mogelijk is, als we ons waarnemen niet meer uitzetten.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *