Access Energetic Facelift®

Access Energetic Facelift®

 

De ACCESS ENERGETIC FACELIFT® is een verzorgende en ontspannende, hands-on behandeling waarin energie wordt gebruikt om je gezicht te stimuleren. Dit gebeurt door de Access lichaamsprocessen te laten lopen die specifiek gericht zijn op de gevolgen van veroudering, zwaartekracht en het transformeren van stress.  

We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen, helemaal vanuit de voeten naar de kroon. Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.

Interessant feit: in tegenstelling tot Botox, dat volgens het meest recente, wetenschappelijke onderzoek de expressie van vreugde en ontroering in het gezicht remt, ontsluit de ACCESS ENERGETIC FACELIFT®  juist vreugde en het speelse, energieke functioneren van het lichaam!

Er zijn geen vereisten en er is geen ervaring nodig voor deze class.
Hoe wordt het nog beter?

Je leert een sessie te geven en ontvangt zelf een volledige sessie gedurende de class.

Tevens ontvang je de ACCESS ENERGETIC FACELIFT® handleiding waarin informatie over dit proces en de volgorde van de handposities.

Na voltooiing van deze cursus ben je een ACCESS ENERGETIC FACELIFT® Practitioner; je mag deze behandeling uitvoeren op anderen en opnemen in je praktijk.
Dit proces wordt aangeboden in kuuroorden, massagepraktijken, anti-aging centers, plastische chirurgie praktijken en wellnesscentra over de hele wereld.

Access Energetic Facelift®

Investering

€260, bij herhalen €130,-

Kinderen t/m 15 jaar gratis, 17 en 18 jarige betalen 50%

Agenda

Datum: 22 april 2018 in Alkmaar
Tijd: 10:00 – 18:00 uur

 Wil je je aanmelden voor een class of heb je vragen?

Bel 072 520 46 47 of mail naar accessivana@gmail.com