Access Energetic Facelift®

10 februari  in Den Bosch

facelift_ business___.png

De Access Energetic Facelift is een heerlijk verzorgende en ontspannende hands-on behandeling die energie gebruikt om je gezicht te activeren door veel van de Access lichaamsprocessen laten lopen die specifiek gericht zijn op de gevolgen van de veroudering, zwaartekracht en stress te transformeren.

We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen helemaal uit de voeten naar de kroon.

Dit is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren.

Interessant feit: In tegenstelling tot Botox, die de meest recente wetenschappelijke onderzoek toont de expressie van vreugde en ontroering remt. Energetische Facelift ontsluit juist vreugde en het speelse, energieke functioneren van het lichaam!

Er zijn geen vereisten of ervaring die nodig zijn voor deze class.
Hoe wordt het nog beter?

Je leert een sessie te geven en ontvangt een volledige sessie gedurende de class en ontvang de handleiding en Access Energetic Facelift Manual.
De handleiding bevat informatie over dit proces en de volgorde van de handposities.

Na voltooiing van deze cursus ben je een Access Energetische Facelift Practitioner, je mag dit proces uitvoeren op anderen en op te nemen in je praktijk.
Dit proces wordt aangeboden in kuuroorden, massage praktijken, anti-aging centers, plastisch chirurgen praktijken en wellness-centra over de hele wereld.

Datum: zaterdag 10 februari 2017
Adres: Den Bosch
Tijd: 10:00 t/m 18:00
Investering: €260,-

Registratie:
via email naar accessivana@gmail.com

Kom en geniet van een heerlijke class!

Welke verandering is er mogelijk?