Ontsluit je creatie stroom

bars & body covers-3 (2).pngMet zo veel kunstenaars in de familie is het geen grote verrassing dat het creëren voor mij net als ademen is.

Maar het was niet altijd zo, er waren periodes in mijn leven dat ik zo genoemd “onder de druk van de omstandigheden” volledig vergat om te creeeren.

Wanneer de dingen echt zwaar werden wist de creatie mij weer te vinden.
En dat is hoe ik de ongelooflijke kracht en het potentieel ontdekte van een eenvoudige handeling als het tekenen van een beeld, het maken van een collage en het spelen met verschillende kleuren en texturen.

Ze brengen ons meteen uit ons hoofd en geven waarneming en dat is waar we het meest optimaal functioneren en waar zelfs onze lichamen het gelukkigst zijn.

In mijn Access business gebruik ik creatie en creativiteit dagelijks om berichten, afbeeldingen, teksten te maken die het best passen bij de energie van de class die ik zal gaan faciliteren of hosten of het schrijven van een inspirerende blog over iets dat mij bezig houdt.
Wat ik zie is dat mijn hele lichaam opgeladen wordt en ik mij hierdoor energiek en gelukkig voel.

Is dit moeilijk te bereiken?
Nee 🙂

Als je eenmaal begint je eigen creatieve stroom aan te boren zul je zien hoe gemakkelijk en bevredigend het kan zijn.

Ik faciliteer hier avonden in en behalve het plezier dat we elke keer beleven zie ik de deelnemers echt loskomen, meer durven en op verschillende gebieden van hun leven voor vernieuwing en verruiming  kiezen.

Zodra jouw creatie in gang is gezet kan alles gebeuren!