INTROs

 

Relaties: drama of gemak?

Heb jij het idee dat je óf bewustzijn óf liefde kunt hebben, maar nooit beide tegelijk?
Heb jij het gevoel dat als je in een ‘goede relatie’ zit, je alles samen moet doen?
Heb jij de beleving dat je zelf wel groeit en je partner niet?
Heb jij het gevoel dat het onmogelijk is om een partner te vinden?

 

Wat kan ik dan wel eten?

Ben jij ook op zoek naar meer helderheid op het gebied van voeding en zou je meer contact willen hebben met je eigen lichaam? Wil je weten waaraan je lichaam behoefte heeft? Hoe zou het zijn om met de praktische gereedschappen van ACCESS CONSCIOUSNESS® meer bewustzijn te creëren op het gebied van voeding en daardoor te weten wat wel of niet voor jouw lichaam werkt?

Maar wat zegt mijn lichaam dan?

Hoe zou het zijn om te weten waar jouw lichaam behoefte aan heeft?
He zou het zijn om meer verbinding te hebben met jouw fysieke lichaam?
Hoe zou het zijn om meer lichaamsbewustzijn toe te laten?

Clearingavond met het thema KINDEREN

Deze clearingavond gaat over meer gemak voor jou, je kind, jouw gezin en de schoolsituatie en er wordt gewerkt met de fantastische tools van ACCESS CONSCIOUSNESS®

Doe maar normaal!

Wil jij ook weten welke gaven en krachten er schuilgaan achter diagnoses van ADHD, ADD, autisme en OCD? Wat als de beperkingen van deze realiteit niet waar zijn voor jou? Wat als jouw beperking juist jouw grootste gave kan zijn? Hoe kun je jouw leven of dat van jouw kinderen of cliënten makkelijker maken door deze gave te erkennen?

Familie – Online clearing class

Tijdens de Familie – clearingclass komen al je vragen en problemen met de familie aan bod en leer je met behulp van de krachtige tools van ACCESS CONSCIOUSNESS® om te gaan met elke situatie door rustig jezelf te blijven en je niet te laten beïnvloeden.

Jij stralend

Je bent áltijd goed genoeg maar misschien weet je niet meer hoe je bij je gevoel moet komen.

Je wil weer een ster zijn in je leven, je wil weer stralen en anderen hiermee inspireren.

Tijdens deze call helpt Ivana jou om overtuigingen en aannames over jezelf te herkennen en te veranderen door voor jezelf te kiezen. Met als resultaat: JIJ – STRALEND!

Money, money, money…

Heb jij altijd het gevoel dat je onvoldoende geld ter beschikking hebt, hoezeer je ook je best doet? Altijd die stress omdat het gebrek aan geld je weerhoudt van het maken van de voor jou juiste keuzes. Hoe zou het zijn als geld niet altijd zo’n opgave was? Wat als geld naar jou toe zou komen in plaats van het steeds te moeten zoeken?

Entiteiten– welke tools zijn er?

Wat zijn eigenlijk entiteiten en ben je je bewust van de aanwezigheid van entiteiten in je leven?

Of misschien (h)erken je de aanwezigheid van entiteiten maar druk je dit weg uit angst voor het onbekende. Wil je weten hoe je je open kunt stellen om jouw eigen capaciteiten met entiteiten te herkennen en te gebruiken? Voor jezelf maar ook in je praktijk? De krachtige ACCESS CONSCIOUSNESS® tools om met entiteiten om te gaan stellen je in staat om je angst te overwinnen en een nieuw niveau van bewustzijn in te stappen, één waarmee je eigenlijk bent geboren.

 

INTRO  Access Class

Wil jij ook graag meer rust in je hoofd? Wat als een eenvoudig lichaamsproces je leven en ook de wereld kan veranderen? Door deel te nemen aan de Intro ACCESS BARS® call kun je alles over deze populaire en bijzonder effectieve methode ontdekken. Ivana Faber geeft uitleg en beantwoordt al je vragen.