Ervaringen deelnemers

13346492_10208219326392323_6461883543945889250_n

“Onaantastbaar, tegelijkertijd volledig deelnemend en bereikbaar …… vloeiend, tegelijkertijd zien, horen, weten, reikend en aanrakend ……. aanwezig in elke ruimte van alle deelnemers, zonder hun ruimte in te nemen …… space werd juist groter ……… met gemak, vol leven …… zo totaal aanwezig ……… een Force op zich ……. ja, jij, geen sugar-coating ….. op 21-08 reeds waargenomen ……nu pas verwoord.”

~ Linda

.

Nog bedankt lieve Ivana. Ik vond de gehele dag en jouw manier van uitleggen en je energie zeer inspirerend!
~ Anita

.

Heel erg enthousiast, het was een magische ervaring.
~ Ria

.

Ken Ivana inmiddels al 2 jaar en elke keer weer verbaas ik me er over met hoe veel gemak ze de classes geeft. En sta versteld over hoe haar bewustzijn elke keer weer verder gegroeid is waardoor ze allerlei blokkades meteen kan aanpakken zodat die opgelost kunnen worden als jij daartoe bereid bent om die los te laten. In mijn ogen is zij daardoor zo’n grote bijdrage voor degenen die bij haar voor haar classes komen.
Wie zullen er nog meer volgen?

Welke bijdrage zal een class van Ivana voor jou en jouw lichaam zijn?
~ Hanneke

.

“De afgelopen 17 jaar heb ik vele opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van massage en andere vormen van lichaamswerk, echter heb ik nooit zoveel geleerd als in de 1 daagse Bars class bij Ivana.
Ivana geeft de class met zoveel gemak en plezier waardoor er direct bij aanvang een ontspannen sfeer is en je gelijk het gevoel hebt dat je jezelf mag zijn. Het valt mij iedere keer weer op dat mensen genieten van haar humor en aandacht.
Haar waarneming is zo precies en met zoveel lichtheid dat hetgeen zich aan dient, wat het ook is, gemakkelijk losgelaten kan worden.
Inmiddels heb ik een aantal Bars classes gevolgd bij Ivana en wat mij iedere keer weer opvalt is dat de deelnemers, inclusief mijzelf, altijd enorm genieten van de class!”
~ Petra
.

Ivana creëert, creëert en creëert zoveel, zo snel ontzettend inspirerend vind ik het. Ik volgde mijn 2e class bij haar en was verrast door haar kracht en spontaniteit. Er waren die dag ook 2 kinderen bij die moeiteloos bij de dag betrokken werden, heerlijk om te zien. Als je kan en kiest voor meer en nieuw kan ik de barsclass bij Ivana zeker aanbevelen.

~ Yaso

.

Hierbij mijn impressies: Rust en ruimte in mijn hoofd. Een gevoel van geheel in vrede en eenklang te zijn met mezelf. Weten dat ik altijd een keuze heb. Nieuwsgierig naar mezelf en mijn verrassende creaties:)

~ Erika

.

Wat een mooie dag en wat een fijne ervaringen! Ik heb er heerlijk op geslapen en vandaag heel relaxed! Ik ben benieuwd wat het me nog meer mag brengen.

~ Brigitte

.

“Deze vrouw is echt een prachtige uitnodiging voor Access en bewustzijn. Mensen die kiezen voor meer classes na de Bars of voor de Bars om te proeven, komen vaak via haar.

Zij is compleet toegankelijk en bereid om mensen bij te staan als ze nog aan het kiezen zijn.
Dit zowel voor een class als ze vragen hebben, tijdens een class maar ook zeker na een class als mensen wat begeleiding willen of vragen hebben.

Zij weet wat zij weet en mensen kunnen dit aanvoelen en voelen zich hierdoor op hun gemak.
Zij heeft dan ook echt een manier om mensen kennis te laten maken met de Bars en de overige tools van Access wat mensen hongerig maakt voor meer
Meer via swaps, meer door BF te worden, meer door andere Access classes te kiezen, meer door de tools in te zetten in hun leven.

Toen ik met haar in april een Bars class verzorgde zag ik ook hoe natuurlijk zij dit doet.
Ze heeft eigenlijk niks nodig.

Ze weet wat ze weet en nodigt mensen uit om tijdens de Bars class vanuit deze ruimte van zijn en weten te functioneren.

Ik ben benieuwd wie er allemaal nog meer door haar energie, enthousiasme en haar bereidheid bewust te zijn, zullen laten inspireren…!”

~ Kalpana