Digitale Creatie online

Digitale Creatie online

Wil je snel en eenvoudig, mooi promotiemateriaal maken voor je cursus, project of bedrijf…met plezier en gemak? Access Ivana biedt een online cursus waarin je kennismaakt met een online grafisch designtool speciaal gericht op mensen zonder ervaring in het maken van ontwerpen.

Met behulp van Canva zet je op een eenvoudige manier ontwerpen in elkaar voor social media en andere marketing-uitingen, zoals Facebook headers, Instagram posts, blogafbeeldingen en advertenties.

 

Wat gaan we doen tijdens de Digitale Creatie Online cursus?

  • Je gaat meer ervaring opdoen met en handige trucjes leren over Canva en Facebook
  • We gaan aan de slag met het creëren en posten van korte, aansprekende stukjes tekst met een afbeelding

 

Deze driedelige cursus is geschikt voor personen die hun business, project of activiteit via Facebook of andere sociale media willen promoten. Na afloop kun je meteen beginnen met het maken van je eigen tekst en afbeeldingen!

Ivana Faber heeft jarenlange ervaring opgedaan met de promotie van Access classes en evenementen met behulp van Canva en Facebook zowel voor zichzelf als voor verschillende andere (buitenlandse) Access facilitators. Welke bijdrage kan haar ervaring zijn voor jou?

Wanneer: deze 3- delige training heeft onlangs plaats genomen en de opnames zijn beschikbaar via webshop.

Investering van de opnames van de cursus, inclusief 15 minuten Q & A online sessie met Ivana om jouw specifieke vragen te beantwoorden: €75


Als je vragen hebt of een afspraak wil maken, mail of bel dan naar: accessivana@gmail.com of 072 520 46 47.