Luisteren naar mijn lichaam?

bars & body covers-2 (2).png

Een schitterend voorbeeld van hoe jouw lichaam weet. En als je bereid ben om te luisteren …


Voor meer dan 2 jaar was een groot deel van mijn inkomen een vrij lucratieve baan als privé-chef.
Wat begon met veel plezier werd een routine en later een echte sleur.
Uiteindelijk was mijn lichaam helemaal klaar met het uitvoeren van de taak.


Maar het geld …
In januari besloot ik eindelijk met mijn baas te praten (ik dacht er nog een paar maanden te blijven werken totdat ze iemand hadden gevonden om mij te vervangen. Ze waren immers heel tevreden). Ik was dus echt verbaasd toen hij me vroeg: “Is dit je laatste dag?”

Op dat moment maakte ik contact met mijn lichaam en het antwoord was luid en duidelijk.
“We zijn zo klaar met dit, laten we gaan!”

Ok dan, en daar gingen we.

Mijn creatie kreeg een echte boost in de weken daarna. Ik hoefde niet meer te doen waar ik geen zin in had.

Stel je mijn verbazing eens voor toen ik slechts een maand later bij het doen van mijn administratie erachter kwam dat het de eerste maand was dat ik niet alleen mijn beoogde inkomsten had bereikt maar dat ik deze ook dik had overtroffen.

Dank je wel mijn lichaam

en
dank Universum!

Wat zeggen ze ook alweer?

Geld volgt VREUGDE…

Wat is er nu nog meer mogelijk?