Ervaringen van mijn cliënten

 • Ik vond ‘t heerlijk en merk dat ik veel minder lang doordenk over dingen die eigenlijk toch niet zo heel belangrijk zijn. Meer rust en ruimte.Ik ben herstellende van een burnout en merkte dat ik in mijn gedachten veel in cirkels bleef gaan. Na mijn eerst BARS-behandeling merkte ik meteen dat ik veel relaxter was, de obsessieve gedachtes waren een stuk verminderd en ik sliep ook meteen veel beter.
 • Ik ben blanco de bars behandeling ingegaan dus ook niets opgezocht op Internet of iets dergelijks. Tijdens de behandeling voelde ik mijzelf ontspannen in diverse lagen/niveaus na de behandeling voelde ik mijzelf bevrijd van een niet te omschrijven lading. .. dat ik ‘t niet kan omschrijven vind ik prima, als het maar werkt. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!
 • Na mijn eerste Bars behandeling heb ik het gevoel dat alles rustiger is geworden in m’n hoofd en dat ik dichter bij mijn eigen gevoel kan blijven.
 • Bars – een uur volledige ontspanning wat resulteert in goede nachtrust een vredig rustig gevoel van mijn lichaam en geest een volledig holistische ervaring iedere keer op weer
 • De rust die ik ervaarde was heel bijzonder. En dat was niet alleen voor dat moment, maar het sudderde lange tijd door.
 • Ik heb veel energie voelen stromen en met name in mijn linker enkel waar al geruime tijd weinig of geen activiteit is. Ik ben er erg blij mee en ga hier zeker iets mee doen.
 • Ik heb een behandeling Access Bars gekregen..
  en
  Wouw na de behandeling was ik direct af van de zeurende pijn in mijn nek, watten gevoel weg uit mijn hoofd…
  rust ruimte in mijn lichaam.
  Mijn buik die altijd pijn doet…
  weg…
  gewoon geen pijn.
  Totale diepe ontspanning, in lichaam en hoofd.
  Mijn benen waren licht, niet meer zwaar.
 • Zo kon ik zo slecht mijn gevoel of ideeën op papier zetten, verwoorden.
  Twee uur later heb ik in een creatieve bui, veel op papier kunnen zetten.De dagen erna, bleef het effect en werd het zelfs groter.
  Grenzen aangeven zonder schuldig te voelen, grotere concentratie, dankbaarder…
 • Mijn hart maakt een sprong van vreugde want het effect blijft…
  Dit wil ik ook leren!