Business support

Bars Business Call

Je geeft zelf Access Bars® sessies en classes en zowel tijdens als na de class krijg je van de deelnemers diverse vragen over uiteenlopende onderwerpen. Heb je hier hulp bij nodig? Of ga je starten met het organiseren van je eigen Access Bars® classes en zit je met vragen? Hoe begin je en waar moet je allemaal op letten? Waarmee moet je rekening houden, hoe regel je de publiciteit rondom je business en wat zijn gebruikelijke vergoedingen?

Met haar ruime ervaring als onder andere Access Bars® facilitator, beantwoordt Ivana graag al je vragen.

Digitale Creatie Online

Zet je boodschap kracht bij door goed geformuleerde tekst met inspirerend beeld. Leer snel en eenvoudig, mooi promotiemateriaal te maken voor je cursus, project of bedrijf.

Access Ivana biedt een online cursus waarin je kennismaakt met een online grafisch designtool speciaal gericht op mensen zonder ervaring in het maken van ontwerpen.

Met behulp van Canva zet je op een eenvoudige manier ontwerpen in elkaar voor social media en andere marketing-uitingen, zoals Facebook headers, Instagram posts, blogafbeeldingen en advertenties.

 

Hoe host jij een Access Class

In de afgelopen jaren heeft Ivana Faber, naast het faciliteren van haar eigen classes, meer dan tweehonderd LIVE classes en ontelbare Access calls gehost en in haar rol als global host coördinator assisteerde zij bij de organisatie van diverse internationale classes.

Met haar ruime ervaring in het hosten van diverse Access classes, heeft Ivana gehoor gegeven aan de vraag om coaching op dit gebied door het bieden van gerichte consulten en avondcalls.