Wat kan ik dan wèl eten?

bars & body covers-15.png

Geloof mij of niet als we het hebben over voedsel is er bijna niets wat ik niet heb geprobeerd. Opgegroeid met een dieet bestaande uit vlees en aardappelen, rond mijn twintigste was ik heel streng met het tellen calorieën, daarna kwam een (veel te) lange periode van macrobiotisch eten en toen heb ik ook nog eens zeker 7 jaar veganistisch gegeten. Vraag mij niet hoe ik het allemaal heb overleefd :)Waar was het allemaal goed voor?

Het heeft mij in ieder geval genoeg ervaring opgeleverd.Nu dat ik geen enkele voedingswijze meer volg ben ik tot het besef gekomen dat de enige voedingsdeskundige die kan weten wat mijn lichaam nodig heeft mijn eigen lichaam is.Ben je op zoek naar meer helderheid op het gebied van voeding?
Zou je meer contact willen met je eigen lichaam?

Zou je willen weten wat jouw lichaam weet over waar het behoefte aan heeft?Hoe zou het zijn om met de praktische en pragmatische gereedschappen van Access Consciousness meer bewustzijn te creëren op het gebied van voeding en wat wel of niet voor jou lichaam werkt?Zou jij je eigen voedings-expert willen zijn en vertrouwen op wat jouw eigen lichaam weet?