Foundation

 

Wat als het mogelijk is om alles te veranderen? Wat als jij iets weet dat niemand anders weet? Wat als nu de tijd is om te tonen wie jij bent en te kiezen voor alles wat je hier wil zijn?

De Foundation class is ontworpen om jou in de kracht te zetten om alles wat je wil veranderen in je leven te kunnen veranderen. Gedurende vier dagen ga je, met hulp van Ivana, op een prachtige ontdekkingstocht naar jezelf. Je maakt kennis met krachtige clearings en lichaamsprocessen die je toestaan om het fundament van de beperking waaruit we zo vaak functioneren, af te breken en te bouwen aan een nieuwe platform, een van onbegrensde mogelijkheden, zodat je kunt beginnen met het leven dat je echt wenst.

Ivana leidt je gedurende deze dagen niet alleen door de manual van Foundation heen, waarbij je veelvuldig kunt oefenen en klankborden met je groepsgenoten, zij neemt meer dan voldoende de tijd voor jou als persoon en voor je eigen vragen. Na de Foundation class ben je dan niet alleen in staat het geleerde in praktijk te brengen maar ook om verder met jezelf aan de slag te gaan.

Kun je je voorstellen hoe fijn het is om weer onbevangen, nieuwsgierig en vol nieuwe mogelijkheden aan de slag te gaan?

Waar verlang je naar? Wat zou je graag anders willen? Wil je meer plezier? Meer vreugde? Meer gemak? Wil je wakker worden in de ochtend met een gevoel van dankbaarheid … gelukkig dat je op deze planeet bent?

Wat het ook voor jou is, het is mogelijk. Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven dat ze verlangen gecreëerd met behulp van de eenvoudige en pragmatische tools van Access Consciousness® die je in de Foundation aangereikt krijgt.

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kiest jij het?

Welke bijdrage kan de Foundation class met Ivana voor jou zijn op weg naar meer ruimte en nieuwe mogelijkheden?

Investering

Eerste keer: €1.400

Herhaling (binnen een jaar): €700

Kinderen t/m 15 jaar gratis, 16 en 17 jarige betalen 1/2 prijs

Geplande ACCESS CONSCIOUSNESS® FOUNDATION ® classes:

27 t/m 30 oktober – Alkmaar

Foundation Class oktober

 

Aanmelden en alle vragen via: accessivana@gmail.com