Foundation

Copy of syd_nyc.png

Wat als het mogelijk is om alles te veranderen? Wat als jij iets weet dat niemand anders weet? Wat als nu de tijd is om te tonen wie jij bent en te kiezen voor alles wat je hier kwam zijn?

De Foundation class is ontworpen om jou in de kracht te zetten om alles wat je zou willen veranderen in je leven te kunnen veranderen. Je krijg een hele gereedschapskist vol tools die je zullen toestaan om het fundament van de beperking waar we zo vaak vanuit functioneren af te breken en het bouwen van een nieuwe fundering, een van onbegrensde mogelijkheden, zodat je kunt beginnen met het leven dat je echt wenst.

Waar verlang je naar? Wat zou je graag anders willen? Wil je meer plezier? Meer vreugde? Meer gemak? Wil je wakker worden in de ochtend met een gevoel van dankbaarheid … gelukkig dat je op deze planeet bent?

Wat het ook voor jou is, het is mogelijk. Duizenden mensen over de hele wereld hebben het leven dat ze verlangen gecreëerd met behulp van de eenvoudige en pragmatische tools van Access Consciousness® die je in de Foundation aangereikt krijgt.

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk. De vraag is, kiest jij het?

Copy of bars_buzzz_kids___-1

Datum: 22 t/m 25 februari 2018

Aanmeldingen via: Access Consciousness

29 maart t/m 1 april – Arnhem

Aanmeldingen via: Access Consciousness

 

Nieuwe data:

28 april t/m 1 mei – Alkmaar

14 -17 juni – Zeeland

 

Aanmelden en alle vragen via: accessivana@gmail.com