Body process classes

OP AANVRAAG (als een privé body class of in groepsverband) onder  andere:

Access Energetic Facelift

Access Energetic Facelift

 

Restoration of Structural Intergrity and Function

Dit lichaamsproces herstelt de structurele integriteit en functie van het lichaam.
Zeer breed inzetbaar overal waar het lichaam niet functioneert zoals bedoeld.
Bij brede scala aan condities en ongemakken toepasbaar.

Magnetic Attraction to the Repulsion of All Generative Sexual Energies and the Restoration of All Generative Sexual Energies Embodied

SEX&RELATIONSHiPS___

In deze realiteit functioneren we vanuit diverse beperkingen als het gaat over seks en relatie. Hebben we allerlei ideeën over seks en sexualiteit.

Maar maken we ooit echt contact met de seksuele energie die ons eigen is?
Ons lichaam is een sensueel orgaan. Maar al heel vroeg in ons bestaan wordt die energie al verkeerd gemaakt waardoor we genoodzaakt waren deze energie diep in ons weg te stoppen.

Ons lichaam is er voor gemaakt om te communiceren met het lichaam van de ander. Om aangeraakt te worden. Echter, wanneer we daar allerlei ideeën en overtuigen op hebben zitten blokkeert de energie en raken we in conflict met onszelf en met de ander. We kunnen onszelf en de ander niet kunnen ontvangen.

Vraag jij je vaak af waarom je telkens dezelfde soort partners aantrekt?
Of waarom het maar niet lijkt te lukken om überhaupt een fijne partner te vinden?
Lijkt het alsof je steeds maar in herhaling blijft vallen binnen de relaties die je aangaat?
Met dit fijne lichaamsprocess keer je terug naar de bron van waar jouw standpunten en overtuigingen zijn ontstaan. Het is een simpele hands on proces die al deze overtuigingen los koppelt en waardoor je met meer gemak (in je) relaties creëert.

Je hoeft geen ervaring te hebben met Access Consciousness.

Immunity class (MTVSS)

6 (2).png

MTVSS® is een lichaamsproces om je immuniteit te activeren, te herstellen en op te bouwen.

MTVSS is een van de meest dynamische hands on tools in Access.
En vaak de eerste keuze voor het ongedaan maken van bijna elke manier waarop het lichaam niet optimaal werkt.
Het kan een ongelooflijk dynamisch effect hebben op het immuunsysteem.

Iedereen binnen Access heeft het over MTVSS en geloof me daar is een hele goede reden voor. Het is naast Access Bars mijn absolute favoriet en ik gebruik hem zeer regelmatig niet alleen voor mezelf, maar ook in mijn praktijk.

Hoe veel gemak en plezier kan MTVSS brengen in jouw leven?

 

Cellulair geheugen

bars_body_kids covers-1.png

Deze class is een Access Consciousness® Body Processes Class, waarin we zullen werken met een speciaal Access Consciousness® lichaamsproces om je cellulaire geheugen terug te draaien.

Cellulair geheugen is een van de zeer dynamische lichaamsprocessen in Access, het wordt gebruikt om de effecten van fysiek trauma en litteken weefsel op en in het lichaam terug te draaien, een dynamisch proces wat het lichaam toelaat ervoor te kiezen om te helen.

Het is naast Access Bars en MTVSS een van de body processen waar ik vaak naar toe grijp ook wanneer ik mijn eigen kinderen behandel voor allerlei kleine ongemaken.

Wat zal er nog meer mogelijk zijn in jouw leven met deze wonderlijke lichaamsproces?

 

BMM class

bars_body_kids covers-1.png

Deze class is een Access Consciousness® Body Processes Class, waarin we zullen werken met een speciaal Access Consciousness® lichaamsproces BMM.

BMM ~ biomimetic mimicry heeft te maken met de veranderingen waar we ons leven en ons lichaam creëren vanuit anderen nabootsen in plaats van keuze. Het gebeurt wanneer je een andere lichaam probeert te kopiëren of anderen te begrijpen. Het is een natuurlijke vermogen van het lichaam om te kunnen passen in de rest van de wereld. Je boots anderen aan wanneer je nodig hebt om ze te begrijpen vanuit een intellectuele of energetisch oogpunt en dan zal je de gelijkenissen in je lichaam vergrendelen.

BMM lichaamsproces kan je assisteren om opnieuw te kunnen functioneren als jezelf.

Deze lichaamsproces is een onderdeel van de Foundation class.
Je hebt geen ervaring met Access Consciousness nodig om met deze class te mogen meedoen.

Welke beperkingen zal je kunnen loslaten en welke verandering zal je kunnen faciliteren voor anderen met deze wonderlijke lichaamsproces?

Drievoudige sequentie systemen (TSS)

is een bijzonder effectief proces van Access Consciousness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de loop waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

Het is een proces dat vaak gebruikt wordt als een verbaal proces voor emotioneel trauma, maar het kan ook heel goed assisteren om fysieke klachten te genezen, vooral als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurd zijn. Gebeurtenissen die maken dat je het hebt over de tijd voor en na de gebeurtenis.

Je kent ze waarschijnlijk wel mensen die de neiging hebben om steeds weer dezelfde gebeurtenis te vertellen….alsof het gisteren gebeurde, terwijl het in werkelijkheid al jaren, soms al tientallen jaren geleden is. Misschien herken je het ook wel in je eigen leven.

Het is alsof je vastzit in een loop die je steeds weer terug brengt bij die ene bepalende gebeurtenis…..terwijl je die nou juist zo graag achter je wilt laten. En dat gaat nou net niet, omdat je die gebeurtenis hebt vastgezet in je lichaam.

Het proces van de drievoudige sequentie systemen is bedoeld om je lichaam hier weer uit te bevrijden, zodat je het ook werkelijk achter je kunt laten….Hoe cool is dat?

Het is een proces dat op veel manieren en voor veel situaties toegepast kan worden:

Fysiek trauma, ongelukken en ingrijpende gebeurtenissen.

Een andere toepassing van dit proces heeft te maken met de gevolgen van medicijngebruik of drugs die opgesloten zijn geraakt in het lichaam.

In deze class leer je beide toepassingen van deze bijzondere behandelmethode. Je leertje hoe je met een behandeling de effecten van medicijngebruik op het lichaam kunt ontsluiten en neutraliseren. En ook hoe je jezelf of jouw cliënten kan assisteren om uit de loop van trauma en drama, dat zich soms al jarenlang afspeelt, te stappen.

Je ontvangt een certificaat en je mag na de class deze sessies ook aanbieden in je praktijk. Je ontvang de omschrijving van het proces en de opnames van de class, zodat je het terug kunt luisteren en geen dingen hoeft te onthouden.

Er is geen ervaring met Access Consciousness nodig om met deze class mee te kunnen doen.

Correcting Vision

bodycovers_hosten___.png

Dit lichaamsproces wordt toegepast bij corrigeren van zicht en bij neusholten problemen.

 

Embodiment of and as Space

10


Embodiment Of and As Space® – een fijn lichaamsproces om je lichaam te laten zien hoe het meer ruime tussen de moleculen kan zijn in plaats van dichtheid van deze werkelijkheid.

Hoe veel meer  RUIMTE kan dit fijne lichaamsproces brengen voor jou?

Restoration of Communion with Earth

WINE & BEER-12.png

Een aangenaam en dynamisch lichaamsproces om met je lichaam meer in de trilling van de Aarde komen, dit proces begint de communie en verbinding met de Aarde die voor ons mogelijk is te herstellen.

Restoration of Joy of Embodiment

WINE & BEER-11.png

Een speciaal lichaamsproces om meer te kunnen genieten van en met ons fysieke lichaam door de zwaarte die in onze cellen opgesloten zit te ontsluiten en te transformeren.

Hoe veel meer gemak en plezier is er mogelijk in jouw leven door deze fijne lichaamsproces?

En vele andere lichaamsprocessen…

Registratie: neem contact op via accessivana@gmail.com of 072-520 4647