Body work

dreaming about next holidaysSUMMER (3)

Om je immuniteit een boost te geven of een pijnlijk gebied te ondersteunen en te verhelpen kan je bij mij een Lichaams behandeling (Body work) met de tools en processen van Acces Consciousness® boeken. Tevens is het mogelijk om een effect van Access Energetic Facelift® te ervaren.

Behandelingen:

MTVSS ~ de immuniteits booster – een dynamisch hands on proces om het immuun systeem te activeren en op te bouwen.

Ondersteuning bij pijn en blessures– een hands on proces om de effecten van fysiek trauma en litteken weefsel op en in het lichaam terug te draaien, een dynamisch proces wat het lichaam toelaat ervoor te kiezen om te helen.

Access Energetic Facelift® een zeer effectieve methode voor vernieuwing van huid, cellen en onderliggend weefsel. Zie er frisser en jonger uit en ontspan door een zachte aanraking.

Restoration of Communion with Earth® een aangenam en dynamisch lichaamsproces om met je lichaam meer in de trilling van Aarde komen, dit proces begint de communie en verbinding met Aarde die voor ons mogelijk is te herstellen.

En veel meer!

Een sessie duurt ongeveer 90minuten, bij kinderen 30minuten.
Om afspraak te maken of voor meer informatie kun je een bericht sturen naar accessivana@gmail.com of bellen 072-520 4647

Regelmatig bied ik verschillende Access body proces opleidingen inclusief Access Energetic facelift class.

Tevens is het mogelijk om een lichaamsproces van jouw keuze in een privé setting te leren. Laat me het weten als je hier belangstelling voor hebt.