About Access Ivana

Mijn naam is Ivana Faber. Ik ben geboren in Tsjechië en ik ben 17 jaar geleden naar Nederland gekomen om alles over een natuurlijke levensstijl te leren. 5 jaar geleden kwam ik in Nederland een nog relatief nieuwe modaliteit tegen Access Consciousness®.

Mijn leven begon zo snel en dynamisch te veranderen en er ontstond meer en meer ruimte in mijzelf en in mijn leven. Ik kon andere mogelijkheden gaan zien en kiezen naarmate ik langer de tools van Access Consciousness® gebruikte, hierdoor besloot ik om Bars facilitator te worden en verder te gaan onderzoeken wat er nog meer mogelijk zou zijn met deze modaliteit.

Wat ik heb kunnen ontdekken in verschillende classes van de oprichter van Access Consciousness® Gary Douglas, de mede ontwikkelaar Dr. Dain Heer en in samenwerking met verschillende facilitators is dat Access® nog veel meer te bieden heeft voor mijzelf en voor iedereen die bereid is om verandering te kiezen. Wil jij ook kiezen voor meer…..

– bewustzijn
– gemak
– vreugde
– ruimte
– verbinding met jouw lichaam
– gezondheid
– op het gebied van relaties in de brede zin
– inzicht in hoe deze realiteit functioneert
– financiële situatie

En waar eigenlijk niet?
Maandelijks bied ik de mogelijkheid om een Bars class® en vele andere Access trainingen bij mij te volgen waaronder ook de Foundation class.

Je kunt ook bij mij terecht voor coaching sessies en SOP sessies, een Access Bars® behandeling of andere Access Consciousness lichaamswerk behandelingen

Heb je behoefte aan vernieuwing en verandering?

Hoe kan ik jou inspireren om meer van jezelf te kiezen?