Het geschenk van aanraking

Lichamen verlangen naar aanraking en zijn dankbaar voor het gevoel van aanraking. Dankzij aanraking kunnen lichamen ontspannen en transformeren wat hen beperkt. Lichamen genieten van facilitatie door aanraking.

Dit is iets wat ik altijd al heb geweten en het is veel toegankelijker en natuurlijker geworden met de Access processen en energieën. Het is alsof er een nieuw universum is opengegaan: een universum waar lichamen kunnen ontvangen, waar het mogelijk en wenselijk is om ons lichaam toe te staan om te spelen en bij te dragen aan ons leven.

De manier waarop lichamen met elkaar communiceren en de hoeveelheid informatie en perceptie die ze uitwisselen is verbazingwekkend. Het blijft me verbazen hoe lichamen elkaar ondersteunen en tijdens een sessie een ruimte creëren van zorg, aandacht, dankbaarheid en waardering. Er is een gloednieuwe ruimte die kan worden gedeeld door aanraking. In deze ruimte, zonder begin of einde, is alles mogelijk.

Hoe geweldig is het om lichamen toe te staan zich open te stellen voor verandering en los te laten wat niet langer nuttig is of werkt voor hen?

Wat als aanraking een van de grootste geschenken is, die we hebben? Hoe vaak laat je je lichaam dit geschenk ontvangen?

In Access Consciousness staat aanraking centraal en leren we opnieuw om met lichamen te communiceren en het bewustzijn van ons lichaam te herkennen. Wanneer deze communicatie wordt geopend, is het effect op ons leven enorm.

Als ik kijk naar het niveau van de veranderingen in de afgelopen 7 jaar, vanaf het moment dat ik begon met het ontvangen van deze processen en ze professioneel in ging zetten, dan is de verandering ronduit geweldig. Naar welk gebied van mijn leven ik ook kijk, alles is nu compleet anders en mijn lichaam laat me weten dat dit nog maar het begin is.

Welke groei is echt mogelijk in ons leven in co-creatie met ons lichaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *